Tornion hotellit

Tornion hotellit yhteystiedot kaupungin (ja sen kaksoiskaupungin Haaparannan) majoituspalveluista.

Matkailukohteena Tornio on aidosta ainutlaatuinen paikka, sillä se muodostaa yhdessä Ruotsin puolella olevan Haaparannan kanssa upean kaksoiskaupungin, joilla on lähes yhteinen keskusta maiden rajojen yli.

Omalta osaltaan Tornio tarjoaa perinteikkään suomalaisen kaupungin, upean kaupunkia ympäröivän luonnon, sekä modernit, tasokkaat palvelut.

Kaupunki tunnetaan myös tapahtumistaan, joihin kuuluvat Tornion Suurpilkit (keskustan alueella) ja Midnight Sun Golf 90 Holes Non Stop Marathon Tournament turnaus (yöttömän yön periodilla), kahden valtakunnan puolelle menevällä golf-kentällä.

Yhteistyötä rajojen yli edustaa lisäksi Twin City Festivals, jossa esiintyy vuosittain sekä kotimaisia tähtiä että ulkomaisia huippuesiintyjiä.

Majoituksen puolesta Suomen puolen ykkösmajoitustapa on Tornion Kaupunginhotelli, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Hotellista löytyy kaikkiaan 98 huonetta, joissa on 176 vuodepaikkaa.

Mikäli tarvitset matkailutietoa tapahtumista tai muista kaupunkiin liittyvissä asioissa, voit aina kääntyä TornioHaparanda matkailutoimiston puoleen, jolla on palvelupiste osoitteessa Pakkahuoneenkatu 1. Matkailutoimisto on Tornion ja Haaparannan yhteinen, joten voit kysellä sieltä myös Haaparantaan liittyviä seikkoja.

Haparanda Stadshotell
Torget 7
95331 Haparanda

Hulkoffgården
Korpikylä 197
95393 Karungi (36 km Torniosta)

Kukkolaforsen Turist & Konferens
Kukkolaforsen 184
95391 Haparanda (16 km Torniosta)

Norrskens Gårdshotell
Mattila 233
95391 Haparanda (5 km Torniosta)

Svefi hotell och vandarhem
Torget 3
95332 Haparanda

Tornion Kaupunginhotelli
Itäranta 4
95400 Tornio