Tuusulan hotellit

Tuusulan hotellit tiedot paikkakunnan majoituspaikoille kuten Kokoushotelli Gustavelund ja Majatalo Onnela.

Tuusula muodostaa Järvenpään ohella Tuusulanjärven alueen kunnat, ja yhdessä nämä kaksi paikkakuntaa muodostavat matkailijalle ainutlaatuisen kokonaisuuden luonnonnähtävyyksiä, tapahtumia, ja kulttuurielämyksiä.

Aktiivilomalaisten suosimasta turismin kohteesta löytyy myös ainutlaatuisia ostosmahdollisuuksia, mukaanlukien modernit tehtaanmyymälät, käsityöläisten työpajat, sekä ruukin entisen makasiinin kaupat.

Majoituspaikoista (jota löytyy yhteensä alueelta noin 500 hengelle) suurin osa hyödyntää Tuusulanjärven kulttuuriympäristön rauhallista luontoa, joka alueena on kuitenkin vain kolmenkymmenen minuutin ajomatkan päässä Helsingistä (15 min Helsinki-Vantaan lentokentästä).

Nähtävyyksistä sinun kannattaa tutustua etenkin Tuusulan Rantatien (1900-luvun) taiteilijayhteisön perintöön, josta esimerkkejä ovat Ainola ja Halosenniemi, ja useat museokohteet.

Jos sinulla on kysyttävää Tuusulan lomasi aikana paikkakunnan ajanviettomahdollisuuksista, nähtävyyksistä, tai tapahtumista, voit aina kääntyä Järvenpään matkailutoimiston puoleen, jolla on palvelupiste Järvenpää-talon yhteydessä, osoitteessa Hallintokatu 4. Kesä-elokuussa matkailuneuvonta toimii myös Asema-aukiolla, Scandic Järvenpään yhteydessä.

Härmän Rati
Vähäjärvenkatu 1a
04400 Järvenpää (8 km päässä Tuusulasta)

Kokoushotelli Gustavelund
Kirkkotie 36
04310 Tuusula

Krapi
Rantatie 2
04310 Tuusula

Majatalo Onnela
Rantatie 34
04310 Tuusula

Scandic Hotel Järvenpää
Asema-aukio
04400 Järvenpää (9 km päässä Tuusulasta)

Seurakuntaopisto
Järvenpääntie 640
04400 Järvenpää (7 km päässä Tuusulasta)

Villa Tammikko
Maisalantie 237
04360 Tuusula