Ulvilan hotellit

Ulvilan hotellit yhteystiedot paikkakunnan majoituspaikoille mukaanlukien Tuuruhovi Tattarintiellä.

Turistina Ulvilaan tullessasi ulottuvillasi on sekä kulttuurillisia että luonnon nähtävyyksiä ja koettavaa, mukaanlukien eräretkiä ja ruukkikierros, kuin myös erinomaisia ravintoloita ja käsityö-, maaseutu-, ja tehtaanmyymälöitä.

Paikkakunta tarjoaa lisäksi erikoismuseoita, vuotuisia tapahtumia, sekä teatterinäytöksiä. Voit ostaa paikkakunnalta mukaantuomisina alueelta käynnistä muun muassa “Aarteita Ulvilasta” tuotteita.

Luonnonnähtävyyksien suhteen yksi parhaista paikoista alueella on Satakunnan sydän, Joutsijärvi, jossa voit tutustua luontoon merkittyjen vaellusreittien kautta, ja levähtää paikan retkeily- ja vapaa-ajanviettoalueella.

Porin seudn ja Joutsijärven alueen matkailun tieto- ja palvelupiste WinNova sijaitsee osoitteessa Sahalahdentie 57, 29340 Kullaa. Sieltä voit järjestää mm. veneiden vuokraukset, kalastusluvat Joutsijärvelle, sekä saada retkitietoa & karttoja.

Muista nähtävyyksistä näkemisen arvoisia ovat etenkin Ulvilan kirkko, Lutiska (Ulvilan kappalaisen pappila), Paalan tila, Sunniemen kartano, Trumetarin tila, Kirkkoherranpappila, Friitalan nahkatehdas, Villa Helleranta, Ravanin kasarmialue, ja Kullaan puukirkko.

Tuuruhovi
Tattarintie, Tuurujärvi
29340 Ulvila

Eralampi Hunting
Vesantie 263
29310 Kaasmarkku (8 km Ulvilasta)

Gasthaus Matinliisa
Levanpellontie 252
29340 Kullaa (21 km Ulvilasta)

Silokallio
Silokalliontie 160
29340 Kullaa (26 km Ulvilasta)

WinNova / ent. Metsäopisto
Sahalahdentie 57
29340 Kullaa (22 km Ulvilasta)