Vantaan hotellit

Tiedot Vantaan hotellit toimipaikoille, paikkakunnalta löytyville hotelleille aina Bonus Inn hotellista Vantaan Sokos hotelleihin.

Useimmille Helsingin kävijöille Vantaa tulee tutuksi ensimmäistä kertaa Helsinki-Vantaan lentokentän ansiosta, ja lentokentän yhteydestä löytyy myös hotelleja, jos haluat yöpyä sillä osalla kaupunkia.

Vantaalle tulee lisääntyvässä määrin kv. liikematkustajia, kiitos erityisesti Aviapolis teollisuusalueen, joka on rakennettu lähelle lentokenttää. Lentokentän läheltä löytyy myös hyvä valikoima vapaa-ajan vieton paikkoja

Helsinki-Vantaan lentokentän palvelut ovat sinällään kansainvälisestikin kiitosta ja kunniamainintoja saaneita, ja sisältävät mm. Suomen oloissa harvinaisen Starbucks kahvilan ja hotellin lentokentän terminaalin sisältä.

Nähtävyyksistä Vantaalla kansallisesti tunnetuimpia on Heureka, Suomen tiedekeskus, joka on tarkoitettu tieteen ja teknologian oppimiseen, kaikenikäisille kävijöille.

Lentokentän läheisyydestä löytyy useita alueen parhaista hotelleista, ja lentokentän tuntumasta löytyy myös mm. kauppakeskus Jumbo sekä vapaa-ajankeskus Flamingo.

Jos tarvitset matkailuneuvontaa Vantaan lomasi aikana, Vantaan matkailuneuvonnan pisteitä löytyy Tikkurilan keskustasta (Ratatie 7) sekä Myyrmäkitalosta (Kilterinraitti 6).

Airport Hotel Bonus Inn
Elannontie 9, Vantaa

Best Western Airport Hotel Pilotti
Veromäentie 1, Vantaa

GLO Hotel Airport
Helsinki-Vantaa Aiport, Vantaa

Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport Hotelli
Rälssitie 2, Vantaa

Hotelli Tikkurila
Läntinen Valkoisenlähteentie 52, Vantaa

Hämeenkylän Kartano
Juustenintie 1, Vantaa

Sokos – Break Sokos Hotel Flamingo
Tasetie 8, Vantaa

Sokos – Original Sokos Hotel Vantaa
Hertaksentie 2, Vantaa

Rantasipi Airport Vantaa
Robert Huberin tie 4, Vantaa

Tikkurilan Urheilupuisto
Läntinen Valkoisenlähteentie 52-54, Vantaa