Varkaus hotellit

Yhteystiedot Varkaus hotellit toimipaikoille, mukaanlukien Kylpylähotelli Kuntoranta ja Scandic Oscar.

Turistikohteena Varkaus on kiehtova paikka, moderni Järvi-Suomen kaupunkikohde, jossa voit nauttia nauttia mm. kylpylähoidoista, kulttuuri-ja liikuntapalveluista, luonnon nähtävyyksistä, sekä upeista ruoista (ml. paikallisesta kaviaarista ja sampiherkuista).

Ominaispiirteitä alueella ovat Suomen upeimpiin kuuluvat vesistöt, kaunis ympäröivä luonto, kuin myös idylliset kanavat sekä sillat.

Voit kalastaa Varkaudessa aivan kaupungin keskustan tuntumassa, ja samoin myös Kämärinsaari viehätyksineen on aivan keskustan vieressä. Vesistöihin ja järviluontoon pääset Varkaudessa tutustumaan vaikkapa risteilyillä tai veneillen.

Paikkakunnan ainutlaatuisimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Mekaanisen Musiikin Museo, Taipaleen kanava-alue, Kanavamuseo, sekä Varkauden vesitorni huikeine näkymineen yli kaupungin.

Kulttuurielämän puolesta voit viettää aikaa esimerkiksi Varkauden Teatterissa, Varkauden Museossa, Taidekeskus Väinölässä, sekä alueen neljässä kesäteatterissa.

Tapahtumien puolesta Varkaudesta löytyvät vuoden mittaan lasten kesätapahtuma Vekara-Varkaus, Navitas Maraton, Lypsyjakkaran heiton SM-kisat, Sampea & Samppanjaa, Päiviönsaaren Iltatorit, Kauppakadun Kesäkatu-illat, Maaseutumarkkinat, Tarinoiden Taulumäki (kaupunkifestari) sekä Talvipäivän seisaus tapahtuma.

Jos tarvitset neuvontaa lomasi aikana, yksi parhaista paikoista jonka puoleen voit kääntyä on Varkaus Info, jolla on palvelupiste Scandic Oscarin yhteydessä, osoitteessa Kauppatori 4.

Kylpylähotelli Kuntoranta
Kuntorannantie 14
78400 Varkaus

Scandic Oscar
Kauppatori 4
78250 Varkaus