Vehmaan hotellit

Vehmaan hotellit ja muut majoituspaikat, mukaanlukien Juhla- ja majoituspalvelu Lammintalo sekä Nuhjalan kartano.

Loman kohteena Vehmaa tarjoaa hienon yhdistelmän sekä kauneinta suomalaista luontoa että useita mielenkiintoisia kulttuurikohteita.

Tärkein yksittäinen nähtävyys on Vehmaan kotiseutuyhdistyksen ylläpitämä kolmen museon kokonaisuus (osoitteessa Mynämäentie 157): Vehmaan kotiseutumuseo, kivityömuseo, ja ruotusotamiehen torppa.

Näistä museoista Kotiseutumuseon avulla pääset tutustumaan vaihtuviin, Vehmaasta kertoviin näyttelyihin historiallisen, 1800-luvulta olevan Huolilan tilan päärakennuksessa, Lahdingon kylässä.

Alueella on pitkät perinteet kivenlouhinnan ja -työstämisen alueella, josta kertova kivityömuseo löytyy puolestaan talon vanhasta kivinavetta rakennuksesta. Museon kokoelman ja näyttelyiden avulla matkustat ajassa takaisinpäin, tutustumaan kivityömiehen elämään ja arkeen.

Muita lomasi aikana käymisen arvoita nähtävyyksiä Vehmaalla ovat mm. Jussi Vikaisen taidetila, Oheistaidekoti, sekä Vehmaan kirkko (Pyhän Margareetan kirkko), osoitteessa Kirkkotie 23.

Mikäli sinulla on matkasi aikana kysyttävää liittyen alueen nähtävyyksiin, tapahtumiin, tai majoitukseen, voit aina kääntyä Vehmaan Matkailuneuvonnan puoleen, joka toimii Kunnanvirasto / Yhteispalvelupisteen tiloissa, osoitteessa Saarikontie 8. Jos Kunnanvirasto on suljettuna, saat neuvontaa myös Vehmaan kirjastosta (Vinkkiläntie 17).

Juhla- ja majoituspalvelu Lammintalo
Niementie 30
23260 Rautila

Nuhjalan kartano
Nuhjalantie 173
23260 Rautila

Riittiön tila
Riittiöntie 35
23200 Vinkkilä

Kesäniemi – SF-Caravan Turku ry:n matkailuvaunualue
Kesäniementie 99
23210 Vehmaa

Vankkuri-Vehmas
Vehmassalmentie 25
23260 Rautila

Tero Virtasen pyöröhirsimökit
Piiloistentie 4
23210 Vehmaa

Kiinteistö Oy Lahtivuo
Huolilankuja 1
23200 Vinkkilä

Lallisten tila
Lallistentie 35
23260 Rautila