Oulun ravintolat

Oulun ravintolat yhteystiedot, mukaan Amarillo, Grill It!, sekä Ravintola Sokeri-Jussin Kievari.

Ruokailu ja ateriointi Oulussa onnistuu useammallakin tavalla, sillä voit valita tarjolla olevista ruokaravintoloista, kahviloista, pubeista ja baareista, kuin myös … Jatka lukemista →

Kiinalaiset ravintolat Oulu

Kiinalaiset ravintolat Oulu tiedot kaupungin alueelta löytyville kiinalaista keittiötä edustaville ruokailupaikoille kuten Ravintola Hai Long.

Hyvä tapa löytää etnisiä ravintoloita, mukaanlukien kiinalaisia ruokailupaikkoja Oulussa, on asioida kaupungin alueelta löytyvissä ostoskeskuksissa … Jatka lukemista →

Kahvila – ravintola Perla Oulu

Ravintola Perla Oulu on myös kahvila-ja catering palvelut tarjoava, kesäterassilla varustettu ruokapaikka Lyötynkadulla.

Paikka avaa ovensa lounasruokailijoille maanantaista perjantaihin, lounaan ollessa katettuna buffet noutopöytänä, klo 10:30- 14 välisen ajan.

Lounasmenu … Jatka lukemista →

Deli ja bistro Ravintola Puistola Oulu

Ravintola Puistola Oulu on kolmesta osiosta koostuva ruokailupaikka-kokonaisuus: Deli, Bistro, ja tilausravintola Dining.

Toimipaikkana ravintolalla on yli 100-vuotias, Arkkitehti Harald Andersinin suunnittelema, 1910-1912 rakennettu jugend-tyylinen ja vaaleanpunaisen sävyinen Puistola-talo, … Jatka lukemista →

Italialainen ravintola Pannu Oulu

Ravintola Pannu Oulu on Italialaista innovatiivista keittiötä, perinteistä käsityötaitoa ja ruuanvalmistusmenetelmiä edustava ruokapaikka Kauppurienkadulla.

Ruokapaikka sijaitsee tarkkaan ottaen Oulun ydinkeskustassa, Pekurinkulmassa, Stockmannin kupeessa.

Ravintola aloittaa maanantaista perjantaihin lounaskattauksella, joka on … Jatka lukemista →