Ravintolat Tampere keskusta

Ravintolat Tampere keskusta ruokailupaikkojen yhteystiedot, mukaanlukien paikoille kuten Amarillo, Hesburger Anttila, ja Ravintola Artturi.

Keskustan alueella Tamperetta sinulla on kymmeniä vaihtoehtoja ruokailuun, mukaanlukien Tampereen Kauppahallin tarjonta: Ravintola 4 Vuodenaikaa, japanilainen … Jatka lukemista →

S-ravintolat Tampere

S-ravintolat Tampere ovat Pirkanmaan Osuuskauppa operoimia ravintoloita, baareja, ja kahviloita koko kaupungin alueella.

Tampereella Pirkanmaan Osuuskauppa pyörittää useita suosittuja kansallisia ravintolaketjuja, kuten Coffee House kahviloita sekä Rosso italialaisia ravintoloita.

Alla … Jatka lukemista →

Ravintola C Tampere

Ravintola C Tampere on keskustassa sijaitseva ruokailupaikka, jonka konsepti on rakennettu teemojen ekologisuus, eettisyys, luomu, ja biodynaamisuus varaan, niin viinien kuin ruoankin suhteen.

Tästä biodynaamisesta ja luonnonmukaisuudesta esimerkkinä on myös … Jatka lukemista →

Ravintola Heinätori Tampere

Ravintola Heinätori Tampere sijaitsee keskeisellä paikalla Tamperetta, Pyynikintorilla, joka on 1800-luvun lopulta (alunperin “Plassi” nimen alla) ollut yksi kaupungin keskeisimpiä kauppa-ja ajanviettoalueita.

Heinätorin nimi tulee Pyynikintorin historiallisesti tärkeästä … Jatka lukemista →

Eurooppalainen Ravintola Astor Tampere

Ravintola Astor Tampere on kaupungin tunnetuin eurooppalaisen keittiön herkkuja tarjoava brasserie – ravintola – pianobaari, ruokalistalla, josta löytyy sekä kotimaisia että manner-eurooppalaisia erikoisuuksia.

Paikka sijaitsee erinomaisella paikalla ruokailua silmälläpitäen, Tampereen … Jatka lukemista →

Ravintola Hämeensilta | Nightclub Tähti

Vuoteen 2011 Tammerkosken ääressä toiminut Ravintola Hämeensilta oli yksi maan historiallisista ruokailupaikoista, yhdellä valtakunnan parhaista ruokailunäkymistä.

Tampereelle Hämeenkatu 13:ssa toiminut näköalaravintola oli, avatessaan ovensa vuonna 1944, ensimmäinen pääkaupungin ulkopuolinen valtion … Jatka lukemista →

Tampereen ravintolat

Tampereen ravintolat tarjonta kuuluu maan parhaiden joukkoon, ja voit valita eettisistä paikoista ja fine dining ruokailusta aina pikaruokiin ja pizzerioihin asti.

Useat maailmanlaajuiset ruokatrendit löytävät tiensä Suomeen tyypillisesti isompien kaupunkien … Jatka lukemista →